Retroliike.fi-verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 05.11.2015 alkaen.

 

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan Retroliike.fi tuotteita myy Admax Marketing Oy, Y-tunnus 2174115-8. Myymme tuotteita Suomeen sekä kuluttajille että yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 14% tai 24%. Ahvenanmaalle tilaukset toimitetaan alv 0% (veroton myynti EU:n ulkopuolelle) ja tilaaja on vastuussa mahdollisesti perittävistä tulli- ja alv-maksuista. Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen, toimituskulujen ja -ehtojen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.retroliike.fi ostoskorin kautta. Ennen tilausta, asiakkaan tulee rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi. Tiedot tulee täyttää huolellisesti ja toimitusehdot on hyväksyttävä ennen kuin tilaus voidaan vahvistaa. Asiakkaalla on vastuu että tilauksella olevat tiedot ovat oikein ja näin tilaus pystytään toimittamaan onnistuneesti.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen summa sekä tilatut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kun henkilö rekisteröityy asiakkaaksemme, tulemme lähettämään sähköpostitse uutiskirjeitä, joissa tietoa uutuuksista, kampanjoista ja tarjouksista. Asiakkaalla on mahdollisuus perua uutiskirje niin halutessaan.

Maksutavat
Tuotteet sekä toimituskulut maksetaan erillisellä laskulla, joka lähetetään asiakkaalle tilauksen teon jälkeen. Kun asiakas on maksanut laskun, tilaus lähtee toimitukseen.

Mikäli olet valinnut toimitustavaksi noudon varastostamme Pirkkalasta, tilauksen voi myös maksaa noudettaessa käteisellä.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteet asiakkaalle mahdollisimman pian, mutta toimitus lähtee meiltä kuitenkin viimeistään 5 arkipäivän sisällä. Poikkeuksena loma-ajat, joista tiedotamme verkkokauppamme etusivulla. Tällöin tilausten käsittely- /toimitusaika saattaa olla pidempi. Mikäli tilauksella on kiire, siitä voi ilmoittaa meille tilauksen yhteydessä Mahdollisia lisätietoja -kohdassa tai sähköpostilla asiakaspalvelu@admax.fi. Jos tilattu tuote jostain syystä on loppu varastostamme, ilmoitamme siitä välittömästi. Asiakkaalla on oikeus tällaisissa tapauksissa vaihtaa tuote toiseen tuotteeseen tai saada maksamansa raha takaisin ellei asiakas halua odottaa tuotetta saapuvaksi varastoomme.

Kun toimitustavaksi on valittu nouto, otamme yhteyttä asiakkaaseen ja sovimme noutoajankohdasta.

Toimitustapa
Verkkokauppamme tilaukset toimitetaan Matkahuollon Lähellä-pakettina. Tilatessasaan asiakkaan tulee valita toimituspiste, johon tilaus toimitetaan. Kun matkahuolto on vastaanottanut tilauksen kuljetettavaksi, asiakas saa sähköpostiin tiedon, joilla voi seurata lähetyksen kulkua. Tieto paketin saapumisesta noutopisteeseen tulee tekstiviestinä matkapuhelimeen.

Pienille tuotteille myös kirjetoimitus on mahdollinen. Kirjeen tuotteiden enimmäispaino on 400 g ja enimmäiskoko on 25 x 35,3 x 3 cm. Kirjeenä tilatut tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan postilaatikkoon. Kirjetoimituksia ei voi seurata.

Tuoteryhmien esittelystä löytyy ko. tuoteryhmän tuotteen paino ja tieto ja tieto tuotteen soveltuvuudesta kirjetoimitukseen. Huomioitahan useampia tuotteita tilatessasi yhteispainon ja mitat.

Tilaukset voi myös noutaa noutomyymälästämme Viherkiitäjä 3, 33960 Pirkkala. Tarkemmat yhteystiedot ja sijaintimme kartalla. Kun tilaus on kerätty valmiiksi, ilmoitamme tästä asiakkaalle ja sovimme noutoajankohdasta.

Toimituskulut  
Matkahuolto / Lähellä-paketti  5,90 euroa
Kirjetoimitus
(tuotteiden paino max 400 g)   
3,50 euroa


Yli 60,00 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut.

Jos asiakas on valinnut pakettitoimituksen ja tilaus voidaan toimittaa kirjeenä, toimitamme kirjeenä. Asiakas voi tahtoessaan periä erotusta asiakaspalvelustamme. Mikäli kirjetoimitus on valittu toimitustavaksi, mutta tilaus on toimitettava koon tai painon vuoksi pakettina, perimme toimituskulujen erotuksen sähköpostilla ennen tuotteen toimitusta.

Palautukset
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli tuote on viallinen tai on toimitettu väärä tuote, palautus on ilmainen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen.

Palautuksesta on aina ilmoitettava etukäteen kirjallisesti asiakaspalveluumme ennen palauttamista. Asiakaspalvelumme ohjeistaa tuotteiden palautuksessa. Ilmoitus palauttamisesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksen noutamatta jättäminen tai palauttaminen ilman erillistä, kirjallista ilmoitusta ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Emme lunasta postiennakkopalautuksia.

Mikäli vain osa tuotteista palauttetaan, emme palauta toimituskuluja. Mikäli tilaukseesi liittyy kaupanpäällistuotteita, on ne palautettava myös siitä osin kun ne on tulleet palautettavan tuotteen mukana tai tilauksen kokonaissumman edellytyksenä veloituksetta.

Palautettavat tuotteet on lähetettävä takaisin 14 päivän sisällä palautusilmoituksen tekemisestä. Emme vastaanota palautuksia tämän jälkeen. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan asiakkaalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Mikäli maksutavaksi on valittu lasku tai osamaksu, lasku hyvitetään joko kokonaan tai osittain riippuen asiakkaan palautuksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja vialliset tuotteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Paketin mukana tullut kuitti toimii takuukuittina tuotteissa, joissa on takuu. Takuuehdot vaihtelevat tuotteittain.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Admax Marketing Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.


Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen Rekisteriseloste