RETROLIIKKEEN VÄKI LOMAILEE 15.7-31.7.2022 VÄLISEN AJAN. LOMAN AIKANA EI TOIMITETA TILAUKSIA. 13.7.2022 KLO 12 MENNESSÄ TEHDYT TILAUKSET TOIMITETAAN ENNEN LOMIA. TÄMÄN JÄLKEEN SEURAAVA TOIMITUSPÄIVÄ ON 3.8.2022.

Tervetuloa RETROLIIKE.FI -verkkokauppaan! 


Tarjoamme niin vähittäis- kuin tukkkumyyntinä saksalaisen Nostalgic-Art'in, satoja retrohenkisiä tuotetta sisältävän, nostalgisten lahjojen ja piensisustustuotteiden valikoiman, joka on yksi maailman laajimmista lajissaan. Nostalgic-Art on yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen brändien kanssa ja tuotevalikoima kasvaa ja päivittyy koko ajan.

Olemme Nostalgic-Art:in maahantuoja ja edustaja Suomessa

 

Pakkaamme ja toimitamme tilaukset kerran viikossa. Keskiviikkona klo 12 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät saman viikon toimituksiin. Minimitilaus 10€ / tilaus. Katso lisätietoja toimitusehdoistamme.

 

PS. Seuraa meitä Instagramissa @retroliike.fi ja Facebookissa Retroliike.fi. Siellä päivitämme ajankohtaisia tarjouksia ja uutuksia. Myös kilpailuja ja arvontoja.

 

Yrittäjät huom! Sopisiko Nostalgic - Art -tuotesarja yrityksesi tuotevalikoimaan. Etsimme jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Mikäli kiinnostuit jälleenmyynnistä, niin ota yhteyttä.

 

UUTUUSTUOTTEET

TARJOUSTUOTTEET