Tervetuloa RETROLIIKE.FI verkkokauppaan!


Tarjoamme saksalaisen Nostalgic-Art'in, yli 1 000 retrohenkistä tuotetta sisältävän, nostalgisten lahjojen ja piensisustustuotteiden valikoiman, joka on yksi maailman laajimmista lajissaan. Tuotevalikoima sisältää metallista valmistettuja retroaiheisia tuotteita mm. kilpiä, postikortteja, magneetteja, pastillirasioita, säilytyspurkkeja, lämpömittareita jne... Nostalgic-Art on yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen brändien kanssa ja tuotevalikoima kasvaa ja päivittyy koko ajan.

Nyt verkkokaupassamme saatavilla myös nostalgiaa uhkuvat Retroline-pienkodinkoneet, jotka ovat aitoa 50-luvun designia USA:sta. Näillä upeilla kodinkoneilla nostatat tunnelmaa niin arjessa kuin juhlassakin!

Maksuvälineenä käy kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut ja luottokorttimaksun lisäksi myös joustava Everyday-lasku, jolla saat keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa ja joka on mahdollista myös muuttaa korolliseksi osamaksuksi. Tutustu laskuvaihtoehtoon täällä.

Nostalgista shoppailua!

 

PS. Seuraa meitä Facebookissa Retroliike.fi. Siellä päivitämme ajankohtaisia tarjouksia ja uutuksia. Myös kilpailuja ja arvontoja.

 

UUTUUSTUOTTEET

BMW