Retroliike.fi-verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 28.06.2022 alkaen.

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan Retroliike.fi tuotteita myy Admax Marketing Oy, Y-tunnus 2174115-8. Myymme tuotteita Suomeen sekä kuluttajille että yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 14% tai 24%. Ahvenanmaalle tilaukset toimitetaan alv 0% (veroton myynti EU:n ulkopuolelle) ja tilaaja on vastuussa mahdollisesti perittävistä tulli- ja alv-maksuista. Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen, toimituskulujen ja -ehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.retroliike.fi ostoskorin kautta. Ennen tilausta, asiakkaan tulee rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi. Tiedot tulee täyttää huolellisesti ja toimitusehdot on hyväksyttävä ennen kuin tilaus voidaan vahvistaa. Asiakkaalla on vastuu että tilauksella olevat tiedot ovat oikein ja näin tilaus pystytään toimittamaan onnistuneesti.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen summa sekä tilatut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Minimitilaus on 10€ / tilaus.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

 

Toimitusaika

Pakkaamme ja lähetämme tilauksia kerran viikossa, viimeistään torstaisin. Mikäli teet tilauksen viimeistään keskiviikkona klo 12 mennessä, ehtii se saman viikon toimituksiin. Tämän kellonajan jälkeen tehdyt tilaukset siirtyvät seuraavan viikon toimituksiin. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitamme verkkokaupan etusivulla.

Jos tilattu tuote jostain syystä on loppu varastostamme, ilmoitamme siitä erikseen. Asiakkaalla on oikeus tällaisissa tapauksissa vaihtaa tuote toiseen tuotteeseen tai saada maksamansa raha takaisin ellei asiakas halua odottaa tuotetta saapuvaksi varastoomme.

 

Toimitustapa

Verkkokauppamme tilaukset toimitetaan Matkahuollon Lähellä-pakettina. Tilatessasaan asiakkaan tulee valita toimituspiste, johon tilaus toimitetaan. Kun matkahuolto on vastaanottanut tilauksen kuljetettavaksi, asiakas saa sähköpostiin tiedon, joilla voi seurata lähetyksen kulkua. Tieto paketin saapumisesta noutopisteeseen tulee tekstiviestinä matkapuhelimeen.

Pienille tuotteille myös kirjetoimitus on mahdollinen. Kirjeen tuotteiden enimmäispaino on 400 g ja enimmäiskoko on 25 x 35,3 x 3 cm. Kirjeenä tilatut tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan postilaatikkoon. Kirjetoimituksia ei voi seurata.

Tuoteryhmien esittelystä löytyy ko. tuoteryhmän tuotteen paino ja tieto ja tieto tuotteen soveltuvuudesta kirjetoimitukseen. Huomioitahan useampia tuotteita tilatessasi yhteispainon ja mitat.

 

Toimituskulut

 

Matkahuolto / Lähellä-paketti 

6,89 euroa

Kirjetoimitus
(tuotteiden paino max 250 g)   

3,89 euroa


Yli 60,00 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut.

Jos asiakas on valinnut pakettitoimituksen ja tilaus voidaan toimittaa kirjeenä, toimitamme kirjeenä. Asiakas voi tahtoessaan periä erotusta asiakaspalvelustamme. Mikäli kirjetoimitus on valittu toimitustavaksi, mutta tilaus on toimitettava koon tai painon vuoksi pakettina, perimme toimituskulujen erotuksen sähköpostilla ennen tuotteen toimitusta.

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli tuote on viallinen tai on toimitettu väärä tuote, palautus on ilmainen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen.

Palautuksesta on aina ilmoitettava etukäteen kirjallisesti asiakaspalveluumme ennen palauttamista. Asiakaspalvelumme ohjeistaa tuotteiden palautuksessa. Ilmoitus palauttamisesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksen noutamatta jättäminen tai palauttaminen ilman erillistä, kirjallista ilmoitusta ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Emme lunasta postiennakkopalautuksia.

Mikäli vain osa tuotteista palauttetaan, emme palauta toimituskuluja. Mikäli tilaukseesi liittyy kaupanpäällistuotteita, on ne palautettava myös siitä osin kun ne on tulleet palautettavan tuotteen mukana tai tilauksen kokonaissumman edellytyksenä veloituksetta.

Palautettavat tuotteet on lähetettävä takaisin 14 päivän sisällä palautusilmoituksen tekemisestä. Emme vastaanota palautuksia tämän jälkeen. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan asiakkaalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Mikäli maksutavaksi on valittu lasku tai osamaksu, lasku hyvitetään joko kokonaan tai osittain riippuen asiakkaan palautuksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja vialliset tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Paketin mukana tullut kuitti toimii takuukuittina tuotteissa, joissa on takuu. Takuuehdot vaihtelevat tuotteittain.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Admax Marketing Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.


Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen Rekisteriseloste
 


 

 

« Sulje »